Peste 3400 de posturi scoase la concurs, la Pompieri

În completarea celor peste 1500 de posturi vacante de subofiteri, anunțate inițial, IGSU scoate la concurs, în perioada următoare 1825 de posturi.

Aceștia vor parcurge stagii de pregătire specifice, premergător participării efective în misiunile operative destinate salvării de vieți. Locurile pentru această categorie profesională sunt alocate atât inspectoratelor județene pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov, cât și Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești, Centrului Național de Perfecționare a Pregătirii pentru Managementul Situațiilor de Urgență, Depozitelor de rezervă proprii Mizil, Șinca-Veche, Tecuci și Bazei pentru Logistică a IGSU.

Dacă ești curajos, îți place adrenalina și rezultatul lucrului în echipă, acum este momentul potrivit să alegi o carieră în domeniul militar.

Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județene pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.