Corturi pentru distributia apei potabile !

 

Primăria Satu Mare vine în sprijinul sătmărenilor, ca urmare a avertizărilor de cod portocaliu de caniculă emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Astfel, Serviciul Local pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei, SC. Apaserv S.A și Serviciul de Ajutor Maltez vor pune la dispoziția sătmărenilor apă potabilă gratuită la cele două corturi de distribuire a apei de pe Bulevardul Traian, nr. 31 și de lângă Catedrala Romano-Catolică a Diecezei de Satu Mare, din centrul municipiului. 

De asemenea, prin intermediului operator regional de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare, S.C. Apaserv S.A s-au verificat cele 11 cișmele din municipiu situate în următoarele puncte:

– P-ța 25 Octombrie (lângă BCR)

– Ceasul Electric (colț str. Horea)

– intrare Spitalul Județean (B-dul Lalelei)

– B-dul Vasile Lucaciu (bloc Transilvania)

– Grădina Romei

– Parcul Central

– Parcul Liniștii – cartierul Micro 16

– Parcul Brândușa- cartierul Micro 16

– Bld. Careiului-colț cu str. Universului

– Bld. Careiului- vizavi de mall

– Parc UFO-Micro 17.

Reamintim sătmărenilor că pot găsi surse de apă potabilă în toate piețele din municipiu și la toate sediile instituțiilor din subordinea Consiliului Local și a Primăriei Municipiului Satu Mare: Direcția de Impozite și Taxe Locale, Direcția de Asistență Socială, Direcția Municipală Creșe, Poliția Locală, Ghișeul Unic de servicii, de la la etajul IV al Centrului Comercial Someșul.

De asemenea, cetățenii care observă oameni fără adăpost ce au nevoie de asistență în aceste zile caniculare, pot apela numărul unic al Dispeceratului Poliției Locale: 0361 -919. Recomandările specialiștilor pentru protejarea sănătății pot fi consultate la următorul link: www.primariasm.ro/recomandari-canicula 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.