Leac cu usturoi pentru curățarea arterelor

Colesterolul ridicat poate duce la formarea de depozite de grăsime în vasele de sânge, care în timp devin mai mari și îngreunează curgerea suficientă a sângelui prin artere.

În plus, aceste depozite se pot rupe brusc și pot forma un cheag, care poate provoca ulterior un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

În acest sens, cei care suferă de aceste tipuri de probleme pot folosi usturoiul pentru a avea grijă de sănătatea lor.

Pentru asta sunt necesare patru lămâi, patru căpățâni de usturoi și trei litri de apă fiartă. Pentru a face acest lucru, usturoiul trebuie curățat de coajă, iar cățeii trebuie tăiați în jumătate.

După aceasta, lămâile trebuie spălate, uscate, curățate și tocate. Ulterior, ingredientele trebuie puse într-un recipient și amestecate până se încorporează și lăsate să se odihnească trei zile la frigider.

Pentru a-l consuma, in primele zile se ia o lingura mare, cu jumatate de ora inainte de masa principala a zilei, iar daca nu se observa reactii adverse se poate mari doza la doua linguri.

Acest lucru trebuie făcut timp de 40 de zile și este recomandat doar o dată pe an. Cu toate acestea, este important să consultați medicul înainte de a începe această procedură.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.