Barbat ucis de sotie

 

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Plopiş – Sălaj, a decedat după ce soţia i-ar fi aplicat mai multe lovituri în torace şi abdomen, femeia fiind arestată pentru infracţiunea de violenţă în familie.

Potrivit unei informări de presă dată publicităţii marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 56 de ani, din comuna Plopiş, ar fi decedat la domiciliu, în data de 14 iunie, iar în urma examinării cadavrului au fost identificate pe acesta mai multe escoriaţii şi echimoze.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cauza şi împrejurările în care s-a produs decesul, cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei.

În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia”, se arată în informarea menţionată.

Procurorul de caz a dispus reţinerea femeii, pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus, în 16 iunie, arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.