Delegatie din Germania, in vizita la Prefectura (Foto)

Prefectul și președintele Consiliului Județean din Ostalbkreis, Joachim Bläse, directorul Departamentului de Finanțe, Karl Kurz și Stefan Weber, un foarte bun colaborator al celor două județe înfrățite, originar din Satu Mare s-au aflat în această dimineață la sediul Instituției Prefectului județul Satu Mare la o discuție informală , la invitația prefectului Radu Roca.

Mă bucur că între județul nostru și districtul ( județul) Ostalbkreis este o relație foarte bună de colaborare. Mi-aș dori să insistăm în continuare pe parteneriate în sănătate , învățământ și turism între cele două părți. De asemenea consider că pentru elevii noștri am putea beneficia prin programul Erasmus de o mai bună colaborare și cunoaștere între instituțiile de învățământ din cele două județe. ”- prefect Radu Roca.

La întâlnirea din această dimineață din sala mică de ședințe a Instituției Prefectului județul Satu Mare au mai participat subprefectul Altfater Tamas directorul de Cancelarie Radu Iancu, președintele Consiliului județean Pataki Csaba. vicepreședinții Consiliului județean Valer Beșeni și Ioan Rus precum și Josef Hölzli din partea Forumului Democrat German.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.