Accident cumplit. Au murit patru oameni

Opt muncitori care lucrau la un drum din Iasi, au fost loviți în plin de o mașină scăpată de sub control. Patru dintre ei au murit pe loc iar doi au fost răniți și duși la spital. Tot acolo au ajuns și cele două femei aflate în mașină. Martorii spun că acestea miroseau puternic a alcool.

Șoferița a pierdut controlul volanului imediat ce a ieșit din curbă, spun martorii. Ar fi condus cu o viteză nebună. Mașină a lovit zidul unei case iar apoi a ricoșat în grupul de muncitori aflați la câteva zeci de metri distanță. Mașina s-a oprit în autoutilitara acestora.

Forțe impresionante de poliție și salvatori au ajuns rapid la locul tragediei. Două echipaje de descarcerare s-au luptat să scoată oamenii de sub automobilul distrus. Din cei opt muncitori, patru au fost uciși pe loc, spun salvatorii. Doi au fost răniți, ca și cele două femei aflate în mașina care a produs tragedia. Doar doi muncitori au scăpat nevătămați. Victimele aflate în viață au fost duse la spital.

Polițiștii urmează să stabilească dacă șoferița era băută, așa cum susțin martorii. Ea va fi cercetată pentru omor din culpă și vătămare corporală.