Hotelul SPORT a intrat în proprietatea primăriei Satu Mare

După mulți ani în care datorită lipsei fondurilor a intrat într-o stare avansată de degradare, Hotelul Sport din municipiul Satu Mare a trecut din proprietatea Direcției Județene pentru Tineret și Sport în proprietatea primăriei municipiului Satu Mare. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de guvern de azi 16 iulie 2022. Demersurile pentru realizarea acestui transfer au fost inițiate în anul 2018 când la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului era sătmăreanca Ioana Bran.

PROIECT DE HOTĂRÂRE DE GUVERN privind actualizarea valorii de inventar şi modificarea datelor tehnice ale unui imobil aflat în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Sportului prin Direcţia Judeţeană de Sport Satu Mare cuprins în Anexa nr. 30 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi transmiterea acestuia în domeniul public al Municipiului Satu Mare“.

“Mulțumesc ministrului Eduard Novak pentru că după 5 ani de demersuri, Hotelul Sport a fost transferat municipiului Satu Mare. Vom continua să investim în sport și în infrastructura sportivă. Le mulțumesc și parlamentarilor UDMR din județul Satu Mare pentru că au susținut acest demers, fără sprijinul acestora nu s-ar & putut &naliza în mod pozitiv”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.”

Primăria Municipiului Satu Mare se obligă să reabiliteze Hotelul Sport în maxim cinci ani și să păstreze destinația imobilului. Totodată, sportivii vor avea întâietate la cazare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.