Sofer testat pozitiv pentru cocaină, canabis și amfetamină

Un șofer a fost prins, sâmbătă noaptea, cu nu mai puțin de trei tipuri de droguri în organism. După ce a fost oprit în trafic, șoferul a fost testat, iar testele au ieșit pozitive pentru cocaină, canabis și amfetamină.

Făptașul a încercat să găsească explicații. El le-a spus polițiștilor că a mâncat salată cu oțet, dar și că a luat o pastilă de Nurofen.

Ministrul Afacerilor Interne din România a relatat dialogul dintre șofer și polițiști pe pagina oficială de Facebook, făcând haz de necaz, dar atrăgând, totodată, atenția asupra faptului că cei care conduc sub influența drogurilor își pun viața în pericol.

Postarea făcută de Ministerul Afacerilor Interne:

Dialog aseară între un polițist și un conducator auto:

– Cocaină- pozitiv. Canabis-pozitiv. Amfetamină-pozitiv.
– V-am zis, am mâncat o salată cu oțet.

– Vedeți că le-ați încurcat. Salata cu oțet e scuza pentru cei care au băut. La dumneavoastră alcoolemia e zero. Altă problemă aveți. Sigur nu ați consumat nimic?
– Sigur nu… și sigur e de la nurofen. Am luat un nurofen.
– Și ați mâncat și o salată cu oțet.
– Văd că nu înțelegeți. Dați-mi amendă, luați-mi permisul…
– Facem și un dosar penal. Și mai e ceva, o să stați puțin de vorbă cu colegii mei de acolo. Cu ei discutați despre farmacie.
– Ce farmacie?
– Cea de unde ați luat nurofenul.
– Păi nu l-am luat de la farmacie.
– Exact așa am zis și noi.

Recomandare: ca să nu vă puneți viața în pericol, luați nurofen doar de la farmacie. Altfel, “nurofenul” dat de un “prieten” vă va da mari dureri de cap și vă va pune viața în pericol!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.