Spectacol excepțional marca Teatrul Ion Creangă în cinematografele din Satu Mare

În week-end-ul 11-12 iunie, locuitorii orașului Satu Mare sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Hainele cele noi ale împăratului”, o producție extraordinară a Teatrului Ion Creangă, după o poveste a lui Hans Christian Andersen. Duminică, 12 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare.

La nivel național, pe 12 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere din: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru și film de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.