Politist prins cu droguri

Serviciul de Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București precizează că luni dimineață, la finalul festivalului SAGA, un agent al firmei de securitate a semnalat prezența a două persoane, într-una dintre cabinele toaletei, asupra cărora a afirmat că a observat o pungă, din material plastic, ce conținea o substanță de culoare albă, precum și o sticluță ce conținea urme de substanță lichidă, incoloră.

Agentul de pază a solicitat sprijinul jandarmilor, pentru efectuarea de verificări, la fața locului. Una dintre cele doua persoane, are calitatea de polițist, acesta fiind pus la dispoziția unității, însă în prezent raportul de serviciu al polițistului este suspendat pentru efectuarea concediului de creștere a copilului”, se arată în comunicatul citat.

Polițistul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, cazul a fost preluat de polițiștii B.C.C.O. București, pentru efectuarea de cercetări, de asemenea, conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, cu privire la situația semnalată, prin structura de control intern.

La finalizarea verificărilor interne, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Poliția Capitalei se delimitează de astfel de comportamente, care nu respectă etica și deontologia profesională”, se mai precizează în comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.