Numire de director la Casa Corpului Didactic respectiv de inspector școlar general adjunct

Prefectul Radu Roca a participat azi la numirea noului director al Casei Corpului Didactic Satu Mare, respectiv a noului inspector școlar general adjunct.

Astfel, de azi 7 iunie, profesorul Mariana Geta Sălăgean este numită prin detașare în interesul învățământului, în funcția de director la Casa Corpului Didactic Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2021-2022, cu rezervarea catedrei pe care este titulară.

Numirea s-a făcut în baza ordinului 3970 din data de 07 iunie 2022 ca urmare a Ordinului ministrului educației nr. 3968 din data de 07 iunie 2022 privind încetarea numirii profesoarei Rodica Kerekes, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

De asemenea începând cu data de 7 iunie, profesorul Marin Adrian Micovschi a fost numit, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, până la organizarea concursului de către Ministerul Educației, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2021-2022, cu rezervarea catedrei pe care este titular.

Numirea domnului profesor Marin Adrian Micovschi s-a realizat în conformitate cu Ordinul ministrului educației nr. 3969 din data de 07 iunie 2022, ca urmare a Ordinul ministrului educației nr. 3967 din data de 7 iunie 2022 privind încetarea numirii profesoarei Monica-Liliana Chiș, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Prefectul Radu Roca a dat citire ordinului de numire și a urat mult succes noilor echipe din managementul învățământului sătmărean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.