CFR dă startul programului estival „Trenurile Soarelui”. Rutele sunt valabile din 10 iunie

Vești de ultimă oră pentru cei care vor să ajungă pe litoral. Începând cu 10/11 iunie 2022, CFR Călători dă startul programului estival de transport „Trenurile Soarelui”.

Incepând cu 10 iunie, călătorii CFR vor avea la dispoziție 40 de trenuri care vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării. Programul ”Trenurile Soarelui” este în vigoare până la data de 11/12 septembrie 2022, anunță CFR Călători.

Astfel, cei din Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău vor putea ajunge direct în Constanța dar și înapoi. Totodată, alte 30 de trenuri merg și spre Mangalia.

Toate regiunile ţării vor fi conectate în perioada verii cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate de pe litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur.

Astfel, timp de trei luni, 30 trenuri directe (15 dus/15 întors, inclusiv ramurile aferente) care pornesc din principalele orașe vor avea ca destinație /plecare litoralul românesc, din care 18 trenuri (9 dus/9 întors) au ca destinație/plecare Mangalia”, arată sursa citat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.