Baja Satu Mare va avea, în acest an, punctul central în municipiul Carei

În acest an, BAJA Satu Mare se va desfăşura în perioada 10-12 iunie pe raza judeţelor Satu Mare şi Bihor şi va fi prima etapă din Campionatul Naţional de Rally Raid al României, etapă în Campionatul Naţional Maghiar de Rally Raid şi va conta în Central Europe Zone (CEZ).

Parcul service, parcul închis, secretariatul şi startul festiv vor fi organizate în municipiul Carei, în dimineaţa zilei de 10 iunie. De asemenea, în centrul municipiului Carei se va derula în seara zilei de 10 iunie un Rally Show. Tot la Carei va fi organizată şi festivitatea de premiere.

Probele speciale se vor derula pe un traseu de macadam, respectiv pe drumuri forestiere aflate pe raza UAT Crucişor, Valea Vinului şi Homoroade în data de 10 iunie şi pe drumurile deschise circulaţiei publice de pe raza localităţilor Resighea, Sanislău, Scărişoara Nouă din judeţul Satu Mare, respectiv Valea lui Mihai şi Curtuiuşeni din judeţul Bihor, în formă de buclă, în data de 11 iunie 2022.

La acest eveniment vor participa sportivi (echipaje) din Rally Raid din toată ţara, beneficiind de sprijinul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), urmând să fie prezentă la activităţi o comisie condusă de preşedintele FRAS, Norris Măgeanu.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Clubul Sportiv NSM Motosport, partenerii principali fiind Primăria Carei şi Primăria Curtuiuşeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.