Musical excepțional marca Opera Comică pentru Copii în cinematografele din Satu Mare

În week-end-ul 4-5 iunie, locuitorii orașului Satu Mare sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Cenușăreasa”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 5 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare.

La nivel național, în aceeași zi și la aceeași oră spectacolul va fi proiectat în opt cinematografe partenere din: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu și Sinaia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, musicalul „Cenușăreasa”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.