Sondaj de opinie privind Zilele Orașului Satu Mare

Mii de sătmăreni au venit în Centrul Nou pentru a se bucura timp de 4 zile de Zilele Orașului Satu Mare, eveniment organizat de Primăria municipiului și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.

Cu siguranță cel mai mare interes a fost acordat pentru concertele mari susținute pe scena principală, din Piața 25 Octombrie, de Inna, Randi, Iuliana Beregoi, DJ Shiver, 3 Sud Est, Andra, Wellhello, Semnal M, Neoton Família Sztárjai, Ștefan Bănică.

Publicul a apreciat și programul organizat la scena Catena, amplasată pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu, unde au centralizat programele dedicate pentru copii și pentru muzică populară. Pentru prima oară în cele XXIV de ediții, am dat o importanță deosebită copiilor. Peste 1000 de copii au evoluat pe această scenă pe tot parcursul zilei de vineri.

Imaginile suprinse vorbesc de la sine, iar pe paginile de socializare au fost postate sute de poze de la concertele și activitățile organizate la scena din Piața 25 Octombrie și de la scena Catena de pe Pasajul Corneliu Coposu.

Succesul evenimentului nu ar fi fost însă atât de mare fără sătmăreni. De aceea, pentru noi este foarte important ca sătmărenii să își exprime părerea despre Zilele Orașului Satu Mare.

Așteptăm părerea și sugestiile sătmărenilor, care pot fi exprimate prin intermediul formularului de la următorul link: https://bit.ly/ZOsondajeste mesajul conducerii Primariei Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.