Ultima sută de metri de MaxCurățenie – Cadourile de sfârșit de primăvară de la Maxbet!

Mai este foarte puțin până când vara va începe și din punct de vedere calendaristic, deoarece vremea deja a început să-și facă simțite caracteristicele zilele toride. Dacă vrei să întâmpini corespunzător acest anotimp, este bine să te pregătești pe toate planurile, inclusiv când este vorba de hobby-urile pe care le ai.

Pentru a-ți da o mână de ajutor cât mai mare, Maxbet Cazino a hotărât să le ofere membrilor săi posibilitatea de a intra în posesia unor cadouri inedite, caracteristice programului său de fidelizare. Operatorul este recunoscut pentru premiile sale extrem de generoase, pentru recompensele pe care le acordă periodic în diverse competiții.

Dacă vrei să vezi ce oferte sunt disponibile la Maxbet, este bine să fii abonat al newsletter-ului său, ori măcar să ai un cont activ. Vei primi notificări cu fiecare ofertă care apare, dar și cu informațiile pe care este bine să le știi despre ea. Deoarece cazinoul vrea să contribuie la încheierea primăverii într-un mod senzațional, a lansat o oportunitate deosebită cu recompense. Astfel, a apărut campania de MaxCurățenie, care a acordat numeroase cadouri în ultimele săptămâni, jucătorilor extrem de ambițioși și norocoși.

Aceasta se apropie de sfârșit, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să pierzi deloc timpul, ci să începi să acumulezi tichete și puncte pentru a ajunge cât mai sus în clasament! Încă mai este loc pentru răsturnări de situație, așa că nu trebuie să mai întârzii, ci să te pui pe treabă.

Iată ce este bine să știi despre MaxCurățenia de la Maxbet Cazino

Într-o colaborare aparte de această dată, Bombardierul Păzitor a făcut echipă cu Dorian Popa pentru a pune la bătaie un plan pentru o MaxCurățenie cu Premii. Aceasta a început de pe 4 Aprilie și are loc până pe 31 Mai, iar fiecare zi este una specială, pentru că poți obține una dintre cele 6 recompense date de Maxbet.

De-a lungul campaniei sunt acordate produse și servicii de curățenie, chiar și unele de renovare, marele premiu fiind un apartament cu o valoare de 100.000 euro. Pe site-ul operatorului poți să citești pe îndelete toate cerințele de eligibilitate, dar și partea de Termeni și Condiții. Însă, ca rezumat, trebuie să știi:

  • Odată ce te-ai înscris și participi oficial în campania MaxCurățenie, poți să acumulezi puncte și tichete distrându-te la numeroase titluri din portofoliul operatorului – păcănele, live cazino, jocuri de masă și cărți, pariuri sportive.
  • Recompensele zilnice sunt acordate aleatoriu.
  • Pentru a participa la Marea Extragere este nevoie să faci depuneri conform regulamentului (există o miză minimă).
  • Categoria turneului este organizată în funcție de numărul de tichete, iar cea a punctelor per miză, este în funcție de jocul ales.
  • Premiile în produse și servicii pot să fie convertite în bani.

Din câte poți observa, nu există prea multe specificații administrative, dar este bine să ții cont de fiecare, plus de restul mențiunilor din Termenii și Condițiile campaniei. Dacă faci asta și joci responsabil de fiecare dată, adică în funcție de bugetul pe care îl ai, vei avea parte de experiențe inedite, de distracție, dar și de suficiente șanse de câștig!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.