Teatrul de Nord reia spectacolele BOLERO și DI A LOG

Două povești fascinante despre viață, iubire și destin sunt programate în această săptămână la Teatrul de Nord.

Joi 26 mai, de la ora 19.00, se joacă a doua reprezentație a premierei naționale „Bolero” de Jose Rivera, regia Andreea Vulpe.

În „Bolero” spectatorul este purtat în Puerto Rico anilor ʼ50, marcat de sărăcie și crize social-politice, în care totuși dragostea apare, generând entuziasm și multe iluzii. Doi tineri frumoși și temperamentali trăiesc o dragoste pasională și aleg să depășească orice obstacol pentru a-și trăi viața împreună. Anii trec și în a doua parte a spectacolului puteți afla cum se schimbă coordonatele pasiunii peste timp și cum arată aceeași dragoste la bătrânețe. Montarea vie, plină de culoare și ritm este pusă în valoare de actorii: Ioana Cheregi, Adriana Vaida, Romul Moruțan, Sergiu Tăbăcaru, Alexandra Odoroagă, Andrei Stan, Cristian But, Roxana Fânață, Dorina Nemeș, Vlad Mureșan.

Sâmbătă 28 mai, de la ora 19.00, sunteți invitați la „DI A LOG”, un spectacol cine-teatral de Radu Botar și Mălina Andrei.

Mai este nevoie, azi, de visare, de poezie, de o viață cuprinsă, în drumul ei, între un trecut și un prezent, către viitor? Mai avem noi putere, răbdare, încredere să ne ascultăm unul pe celălalt cu sufletele deschise, curate? Mai avem noi nevoie de poveste? De frumosul simplu – dar simplu! DI A LOG este, desigur, înainte de a fi un spectacol, o mărturisire a unui CREZ. În același timp, un omagiu adus înaintașilor întru frumos.” (Radu Botar)