Spectacol de teatru pentru copii la cinema, în Satu Mare, în week-end-ul 21-22 mai

Hai la teatru în orașul tău! Duminică, 22 mai, de la ora 12:00, locuitorii orașului Satu Mare sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare proiecția spectacolului „Degețica”, o producție realizată după povestea lui Hans Christian Andersen.

La nivel național, pe 22 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău! din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Degețica” este o piesă de teatru de păpuși în care timp de aproximativ 40 de minute actorii îi vor însoți pe cei mici în aventura lor alături de Degețica, în drumul ei spre Țara Lalelelor. Rând pe rând vor prinde viață Degețica, Prințul, Șoricica, Tilică, Rândunica, Broscoiul, Cărăbușii și Zâna Florilor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Degețica”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro la data și ora la care va fi proiectat în cinematografe. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.