„Sanitarii pricepuți”, la cea de a 60-a ediție (Foto)

Crucea Roșie Română, filiala Satu Mare a organizat astăzi, 20 mai, faza județeană a concursului pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Pricepuți”.

Competiția care s-a desfasurat în Grădina Romei, a ajuns la cea de a 60 a ediție și a adunat la start 25 de echipaje, 9 de liceu și 16 de gimnaziu.

Avem o colaborare deosebită cu Crucea Roșie Satu Mare și țin să o felicit pe doamna director Rodica Borlan pentru tot ceea ce face în județ. Mă bucur să văd că la această fază județeană au venit foarte mulți elevi dornici să-și formeze deprinderi de acordare a primului ajutor. Le doresc succes tuturor echipajelor și pot să spun că sunt convins că la finalul acestei zile toți cei de aici veți ieși câștigători!”- a subliniat prefect Radu Roca.

,,Este Cupa Sătmarului la „Sanitarii Pricepuți”, a 60-a ediție, unul dintre cele mai importante concursuri ale noastre. Avem 25 de echipaje, nouă de liceu și șaisprezece de gimnaziu. Suntem foarte fericiți să putem organiza live, ne-am săturat de atâta online. E pepiniera Crucii Roșii la acest concurs, sunt niște copii speciali care învață primul ajutor:, a declarat Rodica Borlan, director Crucea Roșie Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.