Jocurile pe Betfair pariuri sportive merg mai bine cu oferte speciale

Alegerea unei platforme de pariuri sportive pe care să joci cu plăcere și să te bucuri de cât mai multe avantaje, nu este o misiune foarte ușoară. La ora actuală există foarte multe site-uri cu acest profil și diferențierea pare să fie și mai dificilă. Însă,  dacă vrei să ai parte de tradiție, varietate de sporturi și opțiuni de pariuri unice, alegi întotdeauna Betfair pariuri sportive.

De ce să alegi această platformă?

Există o sumedenie de motive pentru care această platformă este mai bună și pentru care este preferată de mulți dintre pasionații de pariuri sportive.

Printre cele mai des invocate motive avem:

  • O varietate foarte mare de sporturi și campionate

Chiar dacă fotbalul rămâne cel mai jucat sport la pariuri sportive, secondat de tenis și cursele de Formula 1, nu sunt de neglijat nici alte sporturi. Pe această platformă ai la dispoziție la opțiunea Sportsbook, și meciuri de baschet, handbal, hochei, snooker etc.

  • Condiții de joc foarte avantajoase

Fie că vorbim despre bonusuri, premii, servicii, pariuri garantate, cote mărite sau cote speciale, jocul pe această platformă este simplu, intuitiv și cu avantaje pentru toți utilizatorii, fie ei noi, ocazionali sau fideli.

  • Un payout foarte bun

Cei care câștigă știu cât de important este să ai un payout foarte bun. Cu cât acesta este mai mare, cu atât sumele pe care le încasează din câștiguri sunt mai bune. Avantajul nu este deloc de neglijat, mai ales dacă ești jucător de cursă lungă.

Ce oferă special Betfair?

Aceasta este o platformă deosebită, care oferă opțiuni speciale și unice. Printre cele pe care nu trebuie să le ratezi sunt:

  • Cash out

Nu toate platformele acordă această opțiune. Și ea nu este disponibilă pentru toate meciurile. Însă acolo unde este oferită vine cu variante importante de securizare a câștigurilor sau de reducerea a pierderilor. Pe site există o pagină specială în care sunt explicate toate condițiile de joc pentru meciurile cu acest tip de opțiune.

  • Betting exchange

Doar pe această platformă ai acest serviciu. El este de fapt o bursă a pariurilor, în care jucătorii sunt cei care stabilesc cotele, platforma având doar rolul de a oferi cadrul formal și legal pentru desfășurarea tranzacțiilor între jucători.

  • Întreceri cu cai

În cazul în care nu ai pariat niciodată pe astfel de întreceri cu tradiție și printre primele jocuri pe care se pariază, aici ai posibilitatea de a face acest lucru. Cursele sunt foarte dinamice, aristocratice și pe gustul celor cărora le place adrenalina din plin.

  • Cote mărite și speciale

Orice meci sau partidă sportivă poate beneficia de surprize plăcute. Zilnic sunt ocazii de cote mărite sau speciale, pentru meciuri mult așteptate sau de importanță foarte mare.

Pentru a putea juca pe această platformă licențiată în România, este necesar să deschizi un cont. Vârsta minimă regulamentară pentru joc este 18 ani. Contul oferă instrumente pentru un joc controlat și responsabil, în care să știi în fiecare clipă care este situația financiară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.