Detalii despre accidentul de langa Seini. O femeie din Livada a murit pe loc (Foto)

Femeia de 42 de ani care a decedat ieri (13 mai), în accidentul dintre Apa și Seini, este din orașul Livada. Tragedia a fost provocata de un tânăr de 28 de ani, care a patruns cu mașina pe contrasens.

Din primele cercetări efectuate polițiștii au stabilit că un tânăr de 28 de ani care conducea un autoturism spre Satu Mare, pe o porțiune de drum în aliniament a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma impactului autoutilitară a intrat în derapaj și a pătruns la rândul ei pe contrasens unde a acroșat un alt autoturism condus spre Satu Mare de o femeie de 42 de ani.

Vehiculele au părăsit partea carosabilă și s-au oprit pe un teren agricol.

Din păcate femeia a decedat la locul accidentului, ceilalți doi conducători auto suferind leziuni ușoare, care nu au necesitat internarea. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Femeia decedată este din localitatea Livada, tânărul de 28 de ani din Baia Mare iar conducătorul autoutilitarei este din Suceava și are 45 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.