Corina Cociotă, asistentă medicală la SJU Satu Mare, laureată a premiului „Dr. Karoly Mozes”

Sâmbătă, la Oradea, a avut loc Gala Premiilor „Dr. Mozes Karoly” în cadrul căreia au fost premiați cei mai activi și implicați asistenți medicali, mulți dintre ei aflați în prima linie a serviciilor medicale.

La ceremonia acordării premiilor a fost prezent ministrul Sănătații, dr. Alexandru Rafila, Attila Cseke, ministru al Dezvoltării și fost ministru al Sănătații, dr. Aurel Mohan, președintele Fundației pentru Sănătate și Iuliana Busuioc, președintele OMGMAMR Bihor.

La această a zecea ediție, au fost premiați un număr de 6 asistenți medicali. Fapt cu totul remarcabil, printre cei aflați pe lista premiaților s-a aflat o sătmăreancă, anume Corina Cociotă, Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Corina Cociotă este asistentă medicală principală în secția de Anstezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Este o adevărată profesionistă. Este foarte bine pregătită, mereu aproape de pacienți, caldă, calmă, bun coleg. Un exemplu, un model pentru noi toți” spun colegii Corinei de la secția de Terapie Intensivă.

Premiul reprezintă un omagiu adus tuturor asistenților medicali pentru contribuția lor la îngrijirile acordate pacienților, cu precădere în perioada pandemiei” a spus Adrian Marc, managerul SJU Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.