Ministerul Antreprenoriatului și Turismului promite susținere pentru turismul sătmărean

Florin Sergiu Dobrescu, secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a fost primit astăzi de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele, Ioan Rus la o discuție despre o promovare turistică mai bună a județului Satu Mare.

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare i-a prezentat invitatului potențialul turistic extraordinar al județului Satu Mare, după ce acesta s-a declarat plăcut surprins de ceea ce a văzut începând de ieri de când a ajuns în județul nostru. Președintele Pataki Csaba i-a expus secretarului de stat rețeaua de ape termale care face cinste județului nostru, dar și poarta de conexiune pe care Aeroportul Satu Mare ne-o deschide atât cu alte județe din țara noastră, cât și cu alte țări. De asemenea, oficialii sătmăreni i-au cerut sprijin pentru omologarea pârtiei de schi de la Luna Șes, dar și pentru crearea de pachete turistice pentru atragerea turiștilor în județul nostru.

Secretarul de stat a prezentat informații despre posibilele investiții de care sătmărenii trebuie să profite în perioada următoare, precum programele derulate cu fonduri nerambursabile, după o pauză de 2 ani cauzată de pandemie – Start-up Nation, programul de finanțare al IMM-urilor, al antreprenoriatului pentru femei dar și cel pentru tineri. Florin Sergiu Dobrescu este astăzi în Satu Mare pentru a prezenta și alte programe de care pot beneficia sătmărenii în cadrul evenimentului ”Business Forum Nord-Vest” organizat de Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor, în colaborare cu Federația Patronilor Bihor, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Organizația Patronilor Sălaj, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.