Spectacol de teatru la cinema în weekendul 5-6 martie, în Satu Mare

În week-end-ul 5-6 martie, locuitorii orașului Satu Mare sunt invitați să urmărească proiecția pe marele ecran al cinematografului a spectacolului „Micuța Dorothy”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

Un musical cu o producție impresionantă, „Micuța Dorothy” rivalizează cu orice spectacol de pe marile scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție de cultură de talie internațională, condusă de soprana Felicia Filip, unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează.

Duminică, 6 martie, începând de la ora 12.00, locuitorii orașului Satu Mare vor putea urmări proiecția acestuia pe marele ecran al Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare.

Spectacolul poate fi urmărit și online, de către orice român, din orice colț al lumii s-ar afla, împreună cu întreaga familie, pe www.scenatv.ro.

În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pe www.scenatv.ro, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

La nivel național, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din opt orașe: București, Alba Iulia, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete ale cinematografelor și de pe www.teatrulacinema.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.