Ce filme noi vedem la Cineplexx Satu Mare din 4 martie

BATMAN ( AP12 )

PREMIERĂ: 4 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Dramă, Acțiune, Crimă

DISTRIBUȚIE: Robert Pattinson, Matt Reeves, Paul Dano, Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard

SINOPSIS:

După doi ani de supraveghere a străzilor orașului ca Batman, aducând frică în inimile criminalilor, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar doi aliați de încredere – Alfred Pennyworth și Lt. James Gordon – printre rețeaua coruptă a oficialilor și personalităților de profil a orașului, Batman se impune ca întruchiparea răzbunării.

Când un criminal pe nume Riddler vizează elita orașului cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe Bruce Wayne într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman, Pinguinul/Oswald Cobblepot, Edward Nashton și Carmine Falcone. Pe măsură ce dovezile încep să se apropie de casă și planurile răufăcătorului devin clare, Batman trebuie să creeze noi relații pentru a-l demasca pe vinovat, devenind simbolul speranței în orașul Gotham.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3IAkFoo

A KUFLIK ÉS AZ AKÁRMI (AG)

PREMIERĂ: 4 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba maghiară

GEN: Animație

DISTRIBUȚIE: Péter Scherer

SINOPSIS:

Pe lângă cei șapte kufli întâlnim și personaje noi în noul film și nimic nu este ceea ce pare. Cum spune și sloganul filmului: Poate să iasă orice din asta!

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3vsYZad

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.