Poveste cu lacrimi. Bebelus născut în ziua în care a izbucnit războiul din Ucraina (Foto)

Mesajul preotului militar Cristian Silaghi a ajuns in toata țara. Acesta a preluat un bebelus născut chiar în ziua în care a izbucnit războiul din Ucraina, și dus spre o alta destinație, împreuna cu mama sa.

Iată povestea Parintelui Silaghi:

“Spre seară, l-am cunoscut pe Alexandr. Împlinise 7 zile. Era născut în aceeiași zi cu războiul. Mașina mea i-a fost casă preț de aproape două ceasuri, până când, alături de mama sa și-a continuat drumul spre mai departe. La despărțire, l-am binecuvântat din toată ființa mea, și i-am dorit să ajungă mare, pe măsura numelui, așa cum spun dobrogenii: „Să trăiești cu numele, cât numele”.

Am plecat de la Halmeu spre casă cu lacrimi în ochi, dar cu certitudinea că toți cei care au intrat în România nu au rămas ai nimănui. Unii și-au găsit cazare cu ajutorul voluntarilor, alții au fost așteptați de prieteni, alții și-au continuat călătoria spre alte orașe din România sau spre Vestul Europei.

Ajuns acasă mi-am strâns copiii în brațe cum nu am mai făcut-o niciodată. Era ora de culcare. Ei nu m-au văzut, dar aveam lacrimi în ochi”.

Am primit această emoționantă mărturisire din partea preotului militar Cristian SILAGHI – din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, care în aceste zile, alături de jandarmii din toată țara, sprijină efortul autorităților române de a oferi asistență cetățenilor ucraineni, afectați de război. Râmânem în continuare la datorie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.