Masinile abandonate pe domeniul public, ridicate (Foto)

Primăria Satu Mare și Administrația Domeniului Public continuă ridicarea vehiculelor abandonate care ocupă abuziv domeniul public. Astfel, în perioada următoare vor fi ridicate 14 autovehicule care vor fi transportate și depozitate în spațiul amenajat situat pe str. Gara Ferestrău, nr. 2.

Măsura de ridicare a vehiculelor care ocupă locurile de parcare și afectează imaginea orașului este luată după ce proprietarii care au fost somați să elibereze domeniul public au ignorat demersul Poliției Locale. Detalii despre autovehiculele care urmează să fie ridicate se pot consulta la următorul link: https://primariasm.ro/dispozitiile-nr97-si-103-din-17022022

Polițiștii locali desfășoară zilnic activități de identificare și somare a deținătorilor de autovehicule care ocupă abuziv domeniul public. Primăria Satu Mare face apel la sătmăreni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze Poliția Locală la numărul de Dispecerat 0361-919.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.