Cum poti deveni voluntar ISU ?

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare continuă campania „Salvator din pasiune” și în anul 2022. Vino și tu în calitate de voluntar, alături de salvatorii profesionişti ai ISU „Someș” Satu Mare.

Dacă ești interesat, pasionat, dispus să prestezi activități de voluntariat în domeniul situațiilor de urgență și ai intre 16 şi 65 de ani, ești invitat sa te alături pompierilor sătmăreni.

Documentele necesare pentru a deveni voluntar:

– cerere de înscriere (se primește de la sediul nostru);

– certificat de cazier judiciar (doar pentru persoanele care au vârsta peste 18 ani);

– copie după actul de identitate;

– aviz psihologic, cu menţiunea „apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU “(se poate obţine de la orice cabinet psihologic);

– act doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfășurare;

– adeverinţă medicală (de la medicul de familie) cu menţiunea “apt pentru efort fizic” sau “apt pentru muncă”;

– acordul părinţilor/tutorelui legal, doar pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani (se primeşte şi se completează la sediul nostru, în prezenţa voluntarului, a părinţilor şi a reprezentantului instituţiei noastre).

Documentele se depun într-un dosar plic, la Sediul II al inspectoratului, situat pe str. Gabriel Georgescu nr. 30, în mun. Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00, în perioada 01.03-11.03.2022.

Cursurile vor fi organizate în zilele de 19.20.26,27.03.2022, între orele 09.00-15.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0261.711212, interior 27203/27224, zilnic de luni până vineri, pe pagina de facebook a inspectoratului – ISU Satu Mare sau accesând site-ul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare: www.isusatumare.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.