Uniunea Ucraineenilor Satu Mare: Convoi umanitar spre granita cu Ucraina

Uniunea Urcaineenilor cu sediul in Micula, organizeaza azi un transport, convoi umanitar spre cei ce sunt refugiati la granitele Ucrainei dar nu pot parasi tara pentru ca nu au acte. Sunt mii de persoane în aceasta situație.

Uniunea Urcaineenilor cu sediul in Micula, judetul Satu Mare organizeaza azi un transport, convoi umanitar spre cei ce sunt refugiati la granitele Ucrainei dar nu pot parasi tara pt ca nu au acte. Sunt mii de persoane ! Fara pasaport, fara masini, veniti cu trenul, autocare, inghesuiti in masini si sperand sa scape de moarte ! Au nevoie de hrana !

Sunt câteva mii de ucraineni care nu pot trece granița către România iar localitățile în care s-au refugiat nu mai au resurse să îi susțină.

Astfel, pana la ora 16, la sediul din Micula al Asociatiei, se primesc ajutoarele dvs !

Pentru cei ce nu pot ajunge in Micula, azi intre orele 15 si 15.30 voi fi cu masina in parcare la Kauflandul de pe Careiului (Jeep Subaru gri) pentru a colecta produsele dvs si a le duce la Micula.

Va rog aduceti hrana neperisabila, ce nu necesita gatire: conserve de carne, conserve de peste, conserve de porumb, fasole, pate, biscuiți, eugenii, faina, napolitane, fructe, mezeluri ce nu necesita pastrare la frig, produse de igiena, medicamente, fase, rivanol, spirt, pături, scutece, lapte praf/cereale, ciocolata, saratele.

Deocamdata fara haine si incaltaminte. Spatiul in masini este limitat si pot trece doar masini apartinand firmelor de transport.

Pentru cei ce doresc sa sprijine financiar:

Asociatia Parinti pentru Copii

Banca Transilvania

RO59BTRL03101205289467XX”.

Sursa foto: www.digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.