Primăria Carei va asigura cazare pentru familiile ale căror apartamente au fost afectate de explozie

Reprezentanţii Primăriei Carei, în frunte cu primarul Eugen Kovacs, s-au deplasat la faţa locului la scurt timp după producerea exploziei provocată de o acumulare de gaze la blocul din Piaţa Avram Iancu.

Reprezentanţii Primăriei Carei au asigurat sprijin în îndepărtarea resturilor de materiale de construcţie în zona afectată de explozie. De asemenea, Poliţia Locală a oferit sprijin în asigurarea perimetrului pentru intervenţia pompierilor şi a echipajelor SMURD.

Este una dintre cele mai grave catastrofe care s-a înregistrat în ultimii ani în Carei. Sprijinim forţele de intervenţie cu tot ceea ce este necesar. Primăria Carei va asigura cazare pentru familiile ale căror apartamente au fost afectate de explozie. De asemenea, Primăria Carei a solicitat unui expert să evalueze în ce măsură a fost afectată structura de rezistenţă a blocului în care a avut loc explozia, urmând ca în funcţie de concluziile sale să luăm şi alte măsuri care se impun”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Careienii ale căror apartamente au fost afectate de explozie şi nu au unde să doarmă la noapte se pot adresa şefului Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei, Monica Radu, la numărul de telefon 0744.156.252.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.