Primaria Ardud colecteaza materiale si alimente pentru refugiatii din Ucraina

Începând de ieri (26 februarie), Primăria Orașului Ardud organizează la sediul institutiei o colecta de materiale și alimente pentru civilii refugiați care vin din zonele de conflict din Ucraina.

Se vor putea aduce:

– alimente neperisabile, conserve, haine, pături, saci de dormit, produse de igienă, mâncare pentru bebeluși, pamperși, materiale sanitare și medicamente.

– E nevoie, de asemenea, de perfuzoare, ser fiziologic, calmante (algocalmin, nurofen, ibuprofen), antibiotice (ampicilină), garouri, pansamente, tifon.

Oricine poate dona, de la cetățeni, persoane fizice, până la societăți comerciale și farmacii. Materialele primite vor fi trimise refugiaților aflați deja pe teritoriul României, dar și partenerilor noștri din teritoriu ucrainean. De asemenea, Primăria Orașului Ardud pune la dispoziția refugiaților 16 locuri de cazare și toate cele necesare pentru adăpostirea lor în condiții de siguranță. Dacă există spații de cazare pe care dumeavoastra le puteți pune la dispoziția celor aflați in nevoie, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință” este mesajul primarului orasului Ardud, Ovidiu Duma.

Pentru detalii suplimentare și indicații, se poate apela la tel. 0261.767.130

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.