Familiile afectate de explozia din Carei vor fi cazate la internatul Liceului Tehnologic “Simion Barnutiu”

Internatul Liceului Tehnologic „Simion Bărnuţiu” a fost pregătit să asigure cazarea familiilor ale căror apartamente au fost grav afectate de explozia înregistrată azi dimineaţă la blocul situat în Piaţa Avram Iancu din Carei.

Primăria Carei este pregătită să-i ajute cu cazare familiile ale căror apartamente au fost grav afectate de explozia de azi dimineaţă. Am luat legătura cu directorul Liceului Tehnologic Simion Bărnuţiu, care a pus la dispoziţia noastră internatul liceului pentru a putea caza familiile care ne solicită acest lucru”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei este pregătită să asigure hrană şi cazare pentru familiile care au nevoie.

Ne pregătim să asigurăm şi o masă caldă celor ale căror apartamente au fost grav afectate de explozie. De asemenea, avem pregătite două locuinţe sociale pentru a caza familiile afectate. În cazul în care vom avea mai multe solicitări, putem să le cazăm în internatul Liceului Tehnologic Simion Bărnuţiu”, a declarat directorul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei, Monica Radu.

Careienii care au nevoie de ajutor în privinţa hranei şi a cazării pot lua legătura cu directorul Direcţiei de Asistenţă Socială, Monica Radu, la numărul de telefon 0744.156.252.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.