CSM Satu Mare și Sepsi-SIC se înfruntă în finala Cupei României

CSM Satu Mare și Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe se întâlnesc în această seară, 27 februarie, de la ora 18.00, în finala Cupei României la baschet feminin, ediția 2021-2022.

Ambele s-au calificat fără mari probleme în finală, CSM Satu Mare trecând de Phoenix Constanța cu 90 la 67, iar Sepsi a învins CSM Alexandria la diferență mare, 113-52. Formația covăsneană a reușit astfel să ajungă pentru a cincea oară la rând în ultimul act al Cupei României, iar CSM Satu Mare se întoarce aici după o pauză de trei ani.

CSM Satu Mare a avut două sportive care n-au intrat deloc pe parchet în semifinala cu Constanța, Kiara Quinones Noa și Anamaria Muraru Kadar, iar dintre cele care au jucat, doar Paloma Cucu n-a înscris deloc. Pe lângă Kostowicz, alte trei baschetbaliste au terminat în double digits.

CSM Satu Mare are trei finale jucate, toate cedate, în 2011, 2018 și 2019, cel mai aproape fiind de trofeu în ultima ediție amintită. În cazul unei victorii în această seară, CSM Satu Mare și-ar trece în palmares primul trofeu din istoria clubului.

Duelul din Sepsi Arena începe la ora 18.00 și va putea fi urmărit în direct pe YouTube FRB TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.