Primaria Satu Mare investeste in Spitalul Judetean ! Aparat performant ! (Foto)

După ce anii trecuți a fost achiziționată aparatură medicală performantă pentru Secțiile de Cardiologie și Urologie, de această dată a fost achiziționat un aparat de ultrasonografie pentru Secția Obstetrică-Ginecologie, din cadrul Spitalului Judetean de Urgența Satu Mare.

Aparatul a fost predat astazi, 24 februarie, Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, de către primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, administratorul public, Maskulik Csaba și consilierul local Stefan Ressler.

,,Am alocat din bugetul municipiului 400.000 lei pentru achiziționarea unui aparat modern performant. Cu ajutorul acestuia medicii secției de Obstetrică-Ginecologie vor putea depista încă din stadii precoce formele de tumori și cancere ginecologice. Un act medical de calitate superioară este benefic și contribuie la creșterea calității vieții, atât pentru locuitorii municipiului Satu Mare, cât și ai județului. Din acest motiv vom continua să fim partenerii Spitalului Județean de Urgență Satu Mare!”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Sistemul VOLOSUN S8t DT 18 este un sistem de înaltă performanță ce oferă siguranță în diagnosticare, contribuind astfel la posibilitatea de a oferi tratamentul potrivit unui cancer care aflat în stadii inițiale oferă speranțe de viață foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.