Ce spune Nicolae Ciucă despre relaxarea restricțiilor ?

Premierul a anunțat la începutul ședinței de Guvern de miercuri că a discutat cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila despre noi măsuri de relaxare în următoarea perioadă.

Am discutat şi am spus public că urmează să desfăşurăm o analiză după data de 15 februarie la nivelul Ministerului Sănătăţii şi al celorlalte instituţii implicate. Au avut loc aceste evaluări, este foarte clar că în momentul de faţă, în ceea ce priveşte valul cinci, am intrat, e o linie descendentă. Am discutat cu domnul ministru Rafila, vom avea o analiză cât se poate de concretă și vom veni cu măsuri care să se preteze la nivelul situației”, a spus premierul.

Premierul a mai declarat că există multe așteptări din partea populației și, potrivit ministrului Sănătății, „există speranța ca tendința să fie în continuare descrescătoare ceea ce poate genera un alt set de măsuri pe care să-l avem în vedere la nivel guvernamental”.

Ieri am avut peste 14.000 de infectari, avem peste 1000 de oameni la ATI, dar (…) există speranţa ca această tendinţă să fie descrescătoare, ceea ce poate să genereze un alt set de măsuri pe care să-l avem în vedere la nivel guvernamental”, a mai spus şeful Executivului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.