Mesajul unui tata: “O să caut familia respectivă, îi mulţumesc din suflet că a salvat o viaţă”

Destinul Tatianei s-a frânt brusc pe 9 februarie. Adolescenta de 15 ani era pe trecerea de pietoni, mergea către şcoală. Un şofer de 18 ani care gonea pe şosea nu a văzut-o şi a lovit-o.

Speriat, tânărul a fugit şi a lăsat-o să agonizeze. Nu şi-ar fi dat seama că a lovit-o, a încercat el să-şi explice gestul cumplit. Asta deşi impactul a fost atât de puternic, încât fata a ajuns în comă la spitalul din Cluj. În zadar s-au chinuit medicii s-o salveze.

Tatiana a salvat trei vieți:

Nicolas are 8 ani şi este din Braşov. Pentru el, copilăria a însemnat suferinţă. Un capitol derulat pe holurile spitalelor. La doar două luni a fost diagnosticat cu o afecţiune gravă la rinichi, scriu jurnalistii de la www.observatoenews.ro

Ne-a sunat domnul doctor care se ocupă de noi şi ne-a spus că trebuie să venim în Cluj pentru a face analizele să vedem dacă suntem compatibili”, spune mama lui Nicolas. Micul pacient a trecut toate testele şi a intrat în operaţie. Patru ore a durat intervenţia.

Ficatul a ajuns la Institutul Fundeni din Capitală, la o fetiţă de 14 ani care era în stare gravă.

O să caut familia respectivă, îi mulţumesc din suflet că a salvat o viaţă. O să îngenunchez în faţa lor”, spune tatăl fetiței.

Sursa: www.observatornews.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.