Teatru de păpuși la cinema în Satu Mare, în acest week-end

În week-end-ul 19-20 februarie, locuitorii orașului Satu Mare sunt invitați la spectacolul de teatru de păpuși pentru copii „Degețica”. Acesta va fi proiectat în premieră pe marele ecran al Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare, duminică, începând cu ora 12:00.

Spectacolul este programat să fie proiectat duminică, de la ora 12.00, în toate cele 21 de cinematografe din țară, partenere în campania „Hai la teatru în orașul tău!”. Astfel, spectacolul va fi proiectat de asemenea în Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani, București, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș, Vaslui.

Românii de pretutindeni pot să-l vadă și online, pe www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete și de pe www.teatrulacinema.ro.

În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pe www.scenatv.ro, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.