Noul prefect a depus juramantul (Foto)

Radu Roca a depus astăzi jurământul și a devenit noul Prefect al județului Satu Mare.

Radu Roca a fost director al Direcției Sanitar Veterinare în perioada 2009-2010, viceprimar al municipiului Satu Mare în perioada 2012-2016, după care, în 2018, a ajuns vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Depunerea jurământului a avut loc în sistem de videoconferință, pentru toate nominalizările făcute ieri de premierul Ciucă.

Este o zi deosebită. Funcția de Prefect e o funcție onorantă dar și de responsabilitate. Mulțumesc colegilor mei de partid pentru încrederea acordată. Mulțumesc președintelui organizației PSD Satu Mare, Mircea Govor, pentru încrederea acordată, mulțumesc conducerii PSD pentru votul acordat […] Funcția pe care o ocup astăzi este una politică, sub sigla PSD, dar vă asigur că voi fi prefectul tuturor locuitorilor județului Satu Mare, indiferent de naționalitate sau apartenență politică. Vă asigur că voi da dovadă de implicare și îmi doresc să fim mai deschiși față de cetățeni, în slujba cărora lucrăm”, a spus Radu Roca la preluarea mandatului.

Noul prefect, Radu Roca a promis autorităților locale și județene susținere pentru proiectele importante pentru comunitate și a mulțumit vechii conduceri a Prefecturii pentru eforturile depuse în ultimii ani, mai ales având în vedere situația pandemică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.