Campanie umanitara: “Dar din suflet pentru femeile aflate în dificultate”

 

Pornind de la convingerea că fiecare femeie contează și că toate doamnele și domnișoarele merită să trăiască bucuria de a se simți speciale, iubite și ocrotite, Direcția de Asistență Socială Satu Mare, în colaborare cu Biblioteca Județeană Satu Mare, organizează, în perioada 14 februarie – 4 martie, campania umanitară „Dar din suflet pentru femeile aflate în dificultate”.

Astfel, sătmărenii sunt invitați să doneze produse de igienă, cosmetice și produse de înfrumusețare, care vor fi donate femeilor care traversează situații dificile și au probeleme financiare.

Donațiile se preiau la sediul Bibliotecii Județene Satu Mare, Strada Iuliu Maniu nr. 2, în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

Facem un apel către sătmărenii cu suflet mare și generos, adresându-le rugămintea de a contribui cu donații constând în: periuțe și pastă de dinți, săpun și gel de duș, șampon și balsam de păr, creme și loțiuni, absorbante, perii de păr și alte asemenea. Sunt bine-venite dulciurile, cărțile de beletristică, aflate într-o stare bună, sar și revistele pentru femei, publicate în limba română sau maghiară”, este mesajul organizatorilor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.