Satmarean, retinut in Deva. Cum a vrut sa faca rost de bani ?

Un tânăr de 22 de ani din judetul Satu Mare a fost reținut de către polițiștii hunedoreni, după ce a lipsit de libertate și a tâlhărit un bărbat din Deva.

În data de 11 februarie 2022, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 32 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, a contactat o tânără pe o platformă online, cu care urma să se întâlnească la o adresă din oras.

Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunțul publicat (fiind, de fapt, un tânăr) şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis ușa cu cheia și i-a solicitat o sumă de bani „pentru deranjul creat”. Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feței și deposedat de portofel.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma cercetărilor, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunilor reclamate.

Acesta este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Satu Mare, faţă de care poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.