Kereskenyi Gabor: „Am modernizat și reabilitat infrastructura rutiera”

În 2021 au fost amenajate din bugetul local 400 de locuri de parcare, care din acest an vor putea fi activate pentru rezervare. Primăria Municipiului Satu Mare a investit astfel și în 2021 peste 3 milioane de lei pentru realizarea locurilor de parcare în cartierele din municipiu, spune edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Am investit masiv în reabilitarea și întreținerea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere. În 2021 am reabilitat trotuarele și carosabilul pe 32 de străzi din municipiu. Dintre acestea amintim: str. Rodnei, str. Ion Vidu, str. Inăului, str. Gheorghe Doja, str. Eugen Lovinescu, str. Ady Endre, str. Liviu Rebreanu, str. Miron Costin, str. Iuliu Maniu, str. Martirilor Deportați, str. Clujului, str. Zutphen, str. Liviu Rebreanu, str. Porumbeilor, str. Cardinal Iuliu Hossu, str. Vasile Conta, str. Vânătorilor, str. Dragoș Vodă, str. 1 Decembrie, str. Cuza Vodă” spune primarul Kereskenyi Gabor.

În 2021 au fost amenajate din bugetul local 400 de locuri de parcare, care din acest an vor putea fi activate pentru rezervare. Primăria Municipiului Satu Mare a investit astfel și în 2021 peste 3 milioane de lei pentru realizarea locurilor de parcare în cartierele din municipiu.

Din cele 400 de locuri 122 au fost amenajate în Piața Soarelui și peste 270 de locuri de parcare în cartierul Carpați II. „Ne-am dorit să redăm cimitirului de pe str. Amațului un aspect civilizat și să refacem principalele accese spre locurile de veci prin reabilitarea aleilor generoase. De asemenea, am amplasat și gardul ce împrejmuiește cimitirul, lucrări pentru care am alocat suma de 26.000 lei” mai spune edilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.