A câștigat peste 1,5 milioane de dolari din poker

Un clujean, Cosmin Joldiș, a câștigat peste 1 milion de dolari după ce a concurat la mai multe concursuri internaționale de poker. Acesta se afla pe locul 14 în clasament, la nivel de țara, însă cu mult după satmareanul Vlad Darie (2,2 milioane de dolari), ocupantul locului trei, in ierarhia jucatorilor de poker.

Tanarul a câștigat din turneele Live 713.389 de dolari, iar din cele online 850.610 de dolari, adică un total de peste 1,5 milioane de delorai în urma unei platforme de specialitate numită pokerdb.thehendonmob.com.

Am început în facultate, jucam cu colegii de cămin pocker și am văzut că anumiți prieteni tot câștigă și am spus că trebuie să mă apuc și eu mai serios. Dacă ei pot, eu de ce nu aș putea?”, spune tânărul.

Am început să urmăresc un site cu videouri care se numea Poker strategy, unde Alin Medeșan (un alt jucător de pocker) era singurul care posta videouri de strategie pocker în limba română. După ce am studiat puțin videourile am pus în aplicare ce vedeam acolo și au început să vină rezultatele”, a mai declarat clujeanul.

Cosmin Joldiș a început cursurile facultății de autovehicule rutiere din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, însă nu a finalizat-o din cauza poker-ului, devenind jucător profesionist în 2012.

Lumea când aude că joci pocker crede că joci la aparate, cred că e un joc banal de noroc. Da, trebuie să ai noroc, dar nu norocul acela”, declară jucătorul de poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.