Care sunt bonusurile de bun venit preferate de români pentru pariuri

Jocurile de noroc au o tradiție de peste 100 de ani la noi în țară, dar odată cu creșterea numărului de case de pariuri și cazinouri online, a crescut și numărul și varietatea bonusurilor de bun venit.

În acest articol vom prezenta obiceiurile jucătorilor români când vine vorba de bonusuri la înregistrare, pe baza informațiilor oferite de Pariurisport.com, o companie cu aproape 20 de ani de experiență în domeniul pariurilor online.

În prezent avem 29 de case de pariuri online legale în România, așa că bonusul de bun venit a devenit unul dintre cei mai importanți diferențiatori pentru jucătorii noi. Bonusul la înregistrare este în prezent principala modalitate prin care un operator se promovează pentru că este, de obicei, cea mai valoroasă promoție disponibilă, dar și datorită conceptului campaniei – pentru jucătorii noi.

Ce este un bonus de bun venit și de ce e important?

Un bonus de bun venit este o promoție specială pentru jucătorii noi. După cum sugerează și numele, bonusul de bun venit, sau bonusul la înregistrare, se aplică jucătorilor noi – nu sunt înregistrați pe site-ul de pariuri respectiv și își deschid cont nou.

Această promoție este importantă în primul rând datorită valorii – până la 500 lei în medie, dar și pentru că practic îți oferă fonduri suplimentare cu care să testezi casa de pariuri sau cazinoul.

Multe promoții de bun venit nu sunt pe cât de profitabile par, cu atât mai mult pentru că suma bonus pe care o primești depinde aproape în totalitate de depunerea pe care o faci. În majoritatea cazurilor, pentru a primi 500 lei, va trebui să depui și să joci cu 500 lei din propriul buzunar. De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a transforma un bonus în cash sunt de multe ori dificile. De aceea, mai ales ca începător, e bine să privești bonusul de bun venit ca o sumă suplimentară cu care să pariezi, și să depui în funcție de asta.

Bonusurile la înregistrare preferate de jucătorii români

După cum ai observat, când alegi un bonus la înregistrare e bine să consulți un site specializat, pentru că suma oferită depinde de mulți alți factori.

Preferințele altor jucători te pot ajuta să iei o decizie, în special pe o piață unde jocurile de noroc sunt legalizate, și nivelul de experiență este destul de ridicat.

  1. Free bet-uri de bun venit

Un free bet, sau freebet, este un pariu gratuit din partea casei de pariuri. Conceptul de free bet presupune să primești miza din partea casei de pariuri, iar în eventualitatea unui pariu câștigător, tu păstrezi câștigurile, în timp ce casa de pariuri primește miza înapoi. Dacă pierzi pariul, nu se întâmplă nimic, ai folosit practic banii casei de pariuri.

Desigur, pot exista mici diferențe în funcție de operator și de campanie, dar acesta este principiul de funcționare al unui free bet. În cazul bonusurilor de bun venit, free bet-urile nu sunt cele mai frecvente, dar sunt cu siguranță cele mai căutate. Chiar dacă e nevoie să faci o depunere pentru a beneficia de un free bet la înregistrare, termenii campaniei sunt mult mai ușori.

  1. Bonusuri de bun venit fără depunere

După cum se înțelege și din denumire, nu e nevoie să depui bani pentru a beneficia de aceste promoții. Bonusurile fără depunere sunt probabil cele mai căutate campanii promoționale pentru că nu cer o investiție din partea jucătorului.

Se situează sub free bet în acest clasament pentru că bonusurile de bun venit fără depunere sunt specifice mai ales cazinourilor, sunt oferite de obicei sub formă de rotiri gratuite.

  1. Bonusuri de 100% cu rulaj cât mai ușor

Cel mai comun tip de bonus la ora actuală, bonusul de 100% și variațiile acestuia (50%) îți oferă o sumă egală cu procentul respectiv din prima ta depunere. De exemplu, dacă promoția este de 100%, la 100 lei depuși, primești alți 100 lei bonus. Fiecare campanie va avea o limită până la care primești bonus – de regulă în jur de 500 lei.

Chiar dacă acest tip de bonus pare cel mai profitabil, există mai mulți factori de care trebuie să ții cont, pentru că fiecare campanie va avea un regulament de bonus cu anumite condiții de rulaj pe care trebuie să le îndeplinești până să transformi suma în cash. Ei bine, aceste reguli variază în dificultate de la caz la caz, de aceea bonusurile cu rulaj mai simplu au început să crească în popularitate.

  1. Bonusuri oferite de operatori noi

Evoluția firească pentru orice piață de pariuri este în favoarea bonusurilor de bun venit și a caselor de pariuri noi. În timp, majoritatea jucătorilor vor căuta bonusuri și experiențe de pariere noi.

În România nu avem foarte multe case de pariuri noi pentru că piața jocurilor de noroc este reglementată, deci doar operatori serioși activează la noi în țară după ce reușesc să obțină licența din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

  1. Bonusuri de la casele de pariuri preferate

Poate cele mai subestimate tipuri de bonusuri, deși nu sunt o categorie propriu-zisă, sunt bonusurile de la casele de pariuri care chiar îți plac. Valoarea bonusului nu este cel mai important aspect când iei această decizie, de fapt vei vedea în multe cazuri odată cu valoarea totală a bonusului, crește și gradul de dificultate al rulajului.

În majoritatea cazurilor, pentru a rula o depunere va trebui să petreci ceva timp pe platforma de pariuri respectivă, așadar e mai importantă experiența ta per total decât valoarea bonusului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.