Soferul unui Mercedes a vrut sa scape de politisti. O tânără s-a aruncat din masina


Soferul unui Mercedes a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție în Hideaga (judetul Maramures). În momentul în care polițistul s-a dus sa verifice actele, șoferul a demarat în trombă. În masini era și o tânără în vârstă de 21 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față.

Urmărirea a continuat preț de kilometri buni. Ajunși în Remeți spre Someş șoferul și-a continuat deplasarea spre Chelința. Nu a intrat spre sat, ci s-a îndreptat spre pod. Fata a strigat că podul este în construcție, numai că șoferul nu a oprit. În acel moment tânăra a deschis portiera și s-a aruncat din mașină. Cel de la volan a pătruns pe pod și a rămas suspendat.

La fața locului a fost chemat un echipaj al Ambulanței care a preluat-o pe fată și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. I s-au acordat îngrijirile medicale necesare însă nu a rămas internată.

Soferul a fost identificat de polițiști. Este vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal.

Sursa: www.vasiledale.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.