Condamnat sa plateasca daune de 20.000 de lei ! L-a amenintat cu moartea !

După ce i-a trimis unui bărbat amenințări cu moartea prin mesaje audio pe Messenger, un bărbat din Piscolt are de plătit daune morale de 20.000 de lei, titreaza jurnalistii de la www.opiniedecarei.com. De asemenea, acesta s-a ales și cu o pedeapsă șase luni cu suspendare.

Bărbatul care a depus plângerea a arătat că a fost contactat, periodic, pe telefonul mobil, de către inculpat, care i-a adresat amenințări cu moartea, prin intermediul aplicației Messenger a rețelei de socializare Facebook.

Individul amenința că va trimite toți prietenii săi de etnie romă să bată și să omoare persoana vătămată, specificând că acest lucru se va întâmpla în acel sfârșit de săptămână.

În fața instanței, inculpatul și-a recunoscut fapta, arătând că a transmis amenințările pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu persoana vătămată, fiind nervos pentru că nu îi răspundea la telefon. Autorul amenințărilor și-a recunoscut fapta în vederea reducerii cuantumului pedepsei cu o treime, lucru pe care l-a și solicitat magistraților.

Pe lângă o pedeapsă de șase luni cu suspendare și un termen de supraveghere de doi ani, Judecătoria Carei a decis să-l oblige pe bărbat să-i achite victimei sale 20.000 de lei cu titlu de despăgubiri civile, reprezentând daune morale.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.