Opera Comică pentru Copii pe ecrane la Satu Mare

Hai la teatru în orașul tău! Duminică 06 februarie, copii sunt invitați la „Scufița roșie” un spectacol extraordinar marca Opera Comică pentru Copii. Acesta va fi proiectat pe marele ecran al Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare începând cu ora 12:00.
Acțiunea baletului „Scufița roșie” este construită cu ajutorul unui personaj surpriză – „Copacul vorbitor” – un decor animatronic. Acesta întruchipează un povestitor haios și jucăuș, dar și forța care ghidează destinele personajelor pe care le pune în situații surprinzătoare. Folosirea decorului animatronic este o premieră în România. În producția pe care o semnează Andreea Soare sunt îmbinate diverse stiluri de dans precum baletul clasic și neoclasic, dansul contemporan și jazz-dance, ceea ce coferă o personalitate distinctă fiecărui personaj.
Spectacolul este programat să fie proiectat în aceeași zi și la aceeași oră în 11 cinematografe din opt orașe din țară, dar poate fi văzut și online pe www.scenatv.ro, de către românii de pretutindeni. Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete și de pe www.teatrulacinema.ro.
„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pe www.scenatv.ro, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.
Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de renume mondial, unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și care are în portofoliul său o listă impresionantă de spectacole premiate la nivel internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.