Daniela, tânăra implicată în tragedia de la Negreşti-Oaş, a decedat

Daniela, tânăra în vârsta de 21 de ani accidentată grav la Negreşti-Oaş, a decedat, titreaza jurnalistii de la www.emaramures.ro. Accidentul mortal s-a produs în 20 ianuarie, pe un drum forestier, situat în extravilanul localității Negrești-Oaș, în zona „Luna Șes”.

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes, înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac tubby și o cameră auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 35 de ani, și două femei, ambele în vârstă de 21 de ani. Din cauza condițiilor de drum, cele trei persoane tractate s-au izbit de un copac situat pe marginea drumului. În urma incidentului a decedat bărbatul de 35 de ani și a rezultat rănirea foarte gravă a celor două tinere.

O. Daniela, în vârstă de 21 de ani, a fost preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al celor de la SMURD Satu Mare în stare critică și transportată la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean Satu Mare. Din cauza gravității rănilor, medicii au luat decizia de a o transfera la Spitalul Județean din Baia Mare.

Daniela a fost deconectată de la aparate. Cu toate că medicii le-au solicitat acordul părinților pentru a i se preleva organele, în vederea salvării altor vieți, familia a refuzat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.