„#acedesiguranță”, un spectacol-instalație la Teatrul de Nord Satu Mare

Sâmbătă 5 februarie la Teatrul de Nord este programat un spectacol dedicat tinerilor și problemelor specifice lor. De la ora 19.00, în Sala Studio și Cafeneaua Teatrului, se va putea urmări simultan „#acedesiguranță”, un spectacol coprodus de Teatrul de Nord Satu Mare împreună cu Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe și Teatrul de Stat Constanța.
Spectacol-instalație despre adolescență și (supra)viețuire, „#acedesiguranță” e gândit să funcționeze pe două planuri: pe de o parte ca un eveniment performativ într-un spațiu teatral, pe de altă parte ca o narațiune ancorată în mediul virtual, mai exact în cadrul rețelei TikTok. Ieșim astfel din sfera tradițională a scenei și spunem povești îmbinând storytelling-ul cu dimensiunea performativă a TikTok-ului.
Locurile la acest eveniment sunt limitate, la fiecare putând participa doar 5 persoane care vor fi ghidate în noua experiență de un actor al Trupei Mihai Raicu. Următoarele reprezentații vor avea loc în 19 februarie, de la ora 19.00.
Detalii și rezervări la Agenția Teatrală (Casa de bilete), Str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106 | 0786538580. E-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.