National Geographic oprește printarea și publicarea revistelor în Romania !

Revistele de la „Național Geographic” nu vor mai fi publicate în România, după aproape 20 de ani de activitate a editurii. Editorul șef Cătălin Gruia a făcut anunțul luni, 31 ianuarie.

Conform Paginademedia.ro, decizia a fost luată din pricina problemelor financiare cu care se confruntă compania City Publishing, cei care se ocupau de printarea revistelor. Compania a intrat în insolvență la sfârșitul săptămânii trecute.

Trustul de presă City Publishing nu va continua publicarea brandului National Geographic în România. Asta înseamnă că, cel puțin deocamdată, revista dedicată științei, explorărilor și aventurii, care conectează curioșii de pe întreaga planetă, nu va mai apărea în țara noastră” a declarat Cătălin Gruia pe pagina sa de Facebook.

Revistele National Geographic au apărut în România în anul 2003 fiind publicate inițial de către Sanoma Hearts Romania. Compania a fost cumpărată ulterior de către German Group Burda, iar la sfârșitul anului 2020, revistele au fost publicate de către compania City Publishin, urmând ca la începutul acestui an să intre în insolvență.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.