Initiativa civica ! Un satmarean ajuta la deszapezire ! Pune la dispozitie doua utilaje !

Iulian Cacau dorește să vină în sprijinul satmarenilor, în conditiile în care utilajele de deszapezire al administratiei locale nu vor face fata ninsorilor abundente, anuntate de către meteorologi pentru ziua miercuri, 2 februarie.

Dragi satmareni, mâine se anunța ninsorui abundente, m-am decis sa pun la dispoziție 2 utilaje de deszapezire GRATUIT pentru zonele unde utilajele pe care administratia locala le are în dotare și nu reușesc sa ajungă. Așadar, dacă mâine întâmpinați dificultati cauzate de zăpada și cei din administratia locala nu vor interveni deoarece, cu siguranța, vor fi luați din nou prin surprindere, cu tot dragul va stau la dispoziție. Tel.: 0756965394” este mesajul postat pe o pagina de socializare de catre Iulian Cacau.

Contactat de Satmareanul, Iulian Cacau a subliniat faptul ca va oferi doua utilaje de deszapezire, dar dacă este necesar se va interveni și manual cu ajutorul voluntarilor.

O sa intervenim la cererea satmarenilor cu un SUV dotat cu lamă de deszăpezire și un alt utilaj manual dotat cu lama de deszăpezit pentru trotuarele înzăpezite. De asemenea, manual in funcție de câți voluntari se găsesc pana mâine”, spune satmareanul.

De asemenea, Iulian Cacau a explicat pentru Satmareanul ca a decis sa demareze această initiativa in urma sesizărilor pe care sătmărenii le-au facut cu privire la serviciul de deszăpezire „insuficient și totodată lipsit de profesionalism”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.